S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
Upozornění:
 
Dle vyjádření firem PECO, Bachmann a Woodland Scenics jsou pozastaveny všechny dodávky z Anglie a Německa do ČR a to do odvolání. Z tohoto důvodu nejsme schopni garantovat dodání neskladových položek. Mrzí nás tyto okolnosti a děkujeme za pochopení.
 
Z důvodu uzavření větší části výdejen Zásilkovny zasíláme zboží pouze přepravní společností PPL.
 
Kvůli tomuto omezení jsme cenu dopravy přes PPL zlevnili ze 110,- Kč na 75,- Kč.
 
Dále bychom Vás rádi požádali, pokud je to možné, o platby předem na účet, popřípadě PPL apeluje, aby zákazníci dobírky platili při převzetí zboží platební kartou.
 
Bohužel do odvolání na Slovensko neodesíláme.
 
Děkujeme za pochopení.
 

------------------------------------------

 

AKCE JARO 2020

 

Zpříjemněte si toto období start setem, lokomotivou, nákladními či osobními vozy BACHMANN v měřítkách On30 nebo HO se slevou 10%.

Sleva platí na všechny skladové položky a to včetně položek, které jsou již v akci.

 

------------------------------------------

 

Položky, které nemáme momentálně na skladě Vám rádi objednáme. Nebojte se proto objednávat i položky, které nejsou skladem.

 

Pokud jsou skladem u našich dodavatelů, tak se dodání těchto položek pohybuje mezi 3 až 5 týdny.

 

Z důvodu držení hlavních skladových zásob u firmy BACHMANN v anglickém skladu, je možné, že tato dodací lhůta se může prodloužit! Systém je nyní takový, že po naplnění kontajneru se zboží odesílá do skladu v Německu, který zboží rozesílá dále. Momentálně nám tedy dovozce tohoto zboží do ČR není schopen sdělit konkrétní termíny dodání.

Mrzí nás tato skutečnost a děkujeme za pochopení.

 

Pokud Vás bude zajímat jakákoliv položka, napište či zavolejte, pokud to bude v našich silách, rádi Vám zjistíme termíny dodání.

 

------------------------------------------

  

Způsoby dopravy:

 

Česká republika:

 

Zásilkovna - 69,- Kč / Dobírka 25,- Kč

 

PPL - 110,- Kč / Dobírka 35,- Kč

 

Při objednávce nad 1.999,- Kč doprava v rámci České republiky ZDARMA.

 

Slovenská republika:

 

Bohužel do odvolání na Slovensko neodesíláme.

 

Zásilkovna - 129,- Kč

 

PPL - 215,- Kč

 

Při objednávce nad 1.999,- Kč doprava v rámci Slovenské republiky:

Zásilkovna - 60,- Kč

PPL - 115,- Kč

 

------------------------------------------

 
 

KONTAKTY

USAmodel.cz
Tomáš Březina
tel: +420 725 511 849
eshop@usamodel.cz

GDPR

GDPR ochrana osobních údajů

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Tomáš Březina, IČO 07940203, se sídlem Sviny 24, 39181 Veselí nad Lužnicí (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou:

Adresa: Sviny 24, 391 81 Veselí nad Lužnicí

email: eshop@usamodel.cz

telefon: +420 725 511 849

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a (vyplněním žádosti o zasílání newsletteru, osobně na prodejně registrací do systémů, při registraci na e-shopu) nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu, a to:
    • Bohemiasoft s.r.o - provozovatel eshopové platformy Webareal
    • firma Unihost s.r.o. - správce serverů
    • Casablanca INT - provozovatel datového centra
    • dopravce Zásilkovna s.r.o. - doručení zboží
    • dopravce Direct Parcel Distribution CZ, s. r. o. - doručení zboží
    • dopravce Česká pošta, s.p. - doručení zboží
    • dopravce Geis Parcel CZ s.r.o. - doručení zboží
  • zajišťující marketingové služby, a to:
    • Heureka Shopping s.r.o.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě. Data jsou uložena na serveru, který je v uzamčeném prostoru, data jsou šifrována, všechna PC ve firemní síti jsou chráněna heslem a mají aktuální verzi Windows a antivirového programu.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1.3.2019.

YWU0YzN