S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Akce na měsíc říjen

 

Z důvodu reorganizace skladu vyhlašujeme měsíc říjen, měsícem slev!

Využijte slev 10% na všechny skladové položky.

Sleva Vám bude dodatečně odečtena po vytvoření objednávky.

Platí i na již zlevněné produkty.

Nelze kombinovat s osobní slevou!

Platí do 31.10.2021

 

Více informací na:

telefon: +420 725 511 849

email: eshop@usamodel.cz

 

------------------------------------------

------------------------------------------

 

Zde naleznete datum další objednávky, kterou budeme zadávat v USA.

Pokud budete mít zájem o položku, kterou nemáme skladem, stačí napsat číslo položky a mi Vám obratem zjistíme dostupnost a v případě Vašeho zájmu objednáme.

 

Další objednávka v USA:

 

xx.11.2021

 

Více informací na:

telefon: +420 725 511 849

email: eshop@usamodel.cz

 

------------------------------------------

------------------------------------------

 

Položky, které nemáme momentálně na skladě Vám rádi objednáme. Nebojte se proto objednávat i položky, které nejsou skladem.

 

Pokud jsou skladem u našich dodavatelů, tak se dodání těchto položek pohybuje mezi 3 až 5 týdny.

 

V případě jakéhokoliv dotazu, napište či zavolejte, pokud to bude v našich silách, rádi Vám zjistíme termíny dodání.

 

------------------------------------------

------------------------------------------

 

Způsoby dopravy:

 

Česká republika:

 

Česká pošta - 139,- Kč

 

Balíkovna - 59,- Kč

(Dobírka zdarma)

 

Zásilkovna - 75,- Kč

 

PPL - 115,- Kč

 

Dobírka 35,- Kč

 

Při objednávce nad 1.999,- Kč doprava v rámci České republiky ZDARMA.

 

 

Slovenská republika:

 

Zásilkovna - 110,- Kč

 

PPL - 185,- Kč

 

Dobírka 35,- Kč

 

Při objednávce nad 2.999,- Kč doprava v rámci Slovenské republiky:

 

Zásilkovna - 35,- Kč

 

PPL - 105,- Kč

 

------------------------------------------

------------------------------------------

 

KONTAKTY

USAmodel.cz
Tomáš Březina
tel: +420 725 511 849
eshop@usamodel.cz


GDPR

GDPR ochrana osobních údajů

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Tomáš Březina, IČO 07940203, se sídlem Bošilec 100, 373 65 Dolní Bukovsko (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou:

Adresa: Tomáš Březina, Bošilec 100, 373 65 Dolní Bukovsko

email: eshop@usamodel.cz

telefon: +420 725 511 849

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a (vyplněním žádosti o zasílání newsletteru, osobně na prodejně registrací do systémů, při registraci na e-shopu) nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu, a to:
    • Bohemiasoft s.r.o - provozovatel eshopové platformy Webareal
    • firma Unihost s.r.o. - správce serverů
    • Casablanca INT - provozovatel datového centra
    • dopravce Zásilkovna s.r.o. - doručení zboží
    • dopravce Direct Parcel Distribution CZ, s. r. o. - doručení zboží
    • dopravce Česká pošta, s.p. - doručení zboží
    • dopravce Geis Parcel CZ s.r.o. - doručení zboží
  • zajišťující marketingové služby, a to:
    • Heureka Shopping s.r.o.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci

  1. „Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.“

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě. Data jsou uložena na serveru, který je v uzamčeném prostoru, data jsou šifrována, všechna PC ve firemní síti jsou chráněna heslem a mají aktuální verzi Windows a antivirového programu.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1.3.2019.

ZDAzOGM3